fbpx 🍓🍫🍰Chokolade pavlova | opskrifter | GastroFun.dk

Chokolade pavlova

Chokolade pavlova
Underrubrik
Med chokolademousse og bær
Beskrivelse

Weekend is here... 😍

Pavlova kage med chokomousse, friske bær og chokoladepynt...

Disse choko-marengsbunde er sprøde udenpå og seje, fudgy indeni.. sammen med fløjsblød intens chokolademousse og friske bær, er det et sikkert hit til enhver anledning.... 😊🙌🏻

Pavlovakagen er lavet i en Ø25 cm form. 

Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 20 minutter
Tid i alt
1 time, 40 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Bund (1 stk))
275 g Sukker
3 spsk Kakao pulver (Usødet)
75 g Mørk chokolade (Hakket)
  Opskriftsgruppe (Chokolademousse (1 lag))
  Opskriftsgruppe (Pyntning)
300 g Bær (Jeg brugte jordbær og hindbær)
Vejledning

Bund

Tænd ovnen på 180 grader.

Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen, mens du pisker.

Vend kakao og chokolade i.

Tegn en cirkel på et stykke bagepapir (ca 20 cm i diameter - den blir større i ovnen), og fordel dejen i cirklen.

Skru ovnen ned på 150 grader og bag bunden 1 time.

Lad den afkøle.

 

Mousse

Hak chokoladen og opvarm fløden til kogepunktet.

Tag fløden af varmen og hæld den over chokoladen, så chokoladen smelter.

Rør det sammen til fin, glat masse.

Lad det køle helt af, til overfladen blir stiv.

Du kan sætte den i køleskabet eller i fryseren, hvis det skal gå hurtigere.

Den skal dog ikke fryse, bare være helt kold.

Pisk blandingen op til en luftig, cremet moussé.

Fordel mousséen over bunden og pynt med bær og chokolade.

Enjoy 😍

Pavlova

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Pavlova
Opskrift
Anne Mette Autzen
Alt om chokolade
Artikel
Redaktion
Lagkage med mokkacreme, bær og marengsbund
Opskrift
Henriette Kristiansen
Lagkage med chokolademousse og banan
Opskrift
Henriette Kristiansen