Chokolade pavlova

Weekend is here... 😍
Pavlova kage med chokomousse, friske bær og chokoladepynt...
Disse choko-marengsbunde er sprøde udenpå og seje, fudgy indeni.. sammen med fløjsblød intens chokolademousse og friske bær, er det et sikkert hit til enhver anledning.... 😊🙌🏻
Pavlovakagen er lavet i en Ø25 cm form.
Bund
Tænd ovnen på 180 grader.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen, mens du pisker.
Vend kakao og chokolade i.
Tegn en cirkel på et stykke bagepapir (ca 20 cm i diameter - den blir større i ovnen), og fordel dejen i cirklen.
Skru ovnen ned på 150 grader og bag bunden 1 time.
Lad den afkøle.
Mousse
Hak chokoladen og opvarm fløden til kogepunktet.
Tag fløden af varmen og hæld den over chokoladen, så chokoladen smelter.
Rør det sammen til fin, glat masse.
Lad det køle helt af, til overfladen blir stiv.
Du kan sætte den i køleskabet eller i fryseren, hvis det skal gå hurtigere.
Den skal dog ikke fryse, bare være helt kold.
Pisk blandingen op til en luftig, cremet moussé.
Fordel mousséen over bunden og pynt med bær og chokolade.
Enjoy 😍
Følg min Instagram profil her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.