Chili cheese tops
Chili cheesetops - med flydende og cremet ost som på maccen! 🤤
Efter utallige forsøg på at få lavet tops der minder om de du kan få på McDonalds, har jeg endelig fået tryllet en opskrift frem 😍
Hemmeligheden bag, er simpelthen at bruge smelteost (processed cheese), fremfor helt almindelig cheddar og mozzarella som man ellers kunne anvende.
De er super nemme at lave, og smager fantastisk! 😍 .
Start med at skære osten i stykker og dernæst også dine jalapenos.
Hæld mælken op i gryden, og derefter osten og jalapenos.
Varm på middel-høj varme, og rør rundt indtil osten er smeltet.
Husk at røre godt rundt, så det ikke brænder på.
Når osten er smeltet, hældes den flydende ost op i en æske beklædt med madfilm.
Pak osten ind, og sæt æsken i fryseren i cirka en times tid.
Osten skal ikke være frossen, den skal bare være være hård men stadig “gummi agtig”.
Skær nu osten ud i passende størrelser, og rul den med dine hænder til en nogenlunde rund kugle.
Dyp i mel, æg og til sidst rasp.
Gør dette to gange.
Steg dem til sidst i olie til de er gyldne - og SÅ er de færdige 😍😍
Nyd disse lækre chili cheese tops lune ♥️
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.