fbpx Chicken tikka masala | opskrifter | GastroFun.dk

Chicken tikka masala

Chicken tikka masala
Beskrivelse

Rejs til Indien derhjemme med denne lækre og nemme opskrift på Chicken Tikka Masala, der kan tilberedes på 45 minutter.

Kødet skal gerne ligge i marinaden i et par timer, gør det evt. klart om morgenen og lad kødet marinere i køleskabet, mens du er på arbejde. Så er det klart, når du kommer hjem, og maden er hurtigt på bordet.

Udbytte
3 Portioner
Foreberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
45 minutter
Tid i alt
2 timer, 45 minutter
Ingredienser
2 fed Hvidløg
1 Frisk ingefær (cirka 2 cm. )
1 spsk Olie
3 dl Vand
2 dl Yoghurt (naturel)
3 spsk Tomatpure
1 Lime
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Peber
3 tsk Gurkemeje
2 tsk Spidskommen (stødt)
2 tsk Koriander (stødt)
1⁄2 tsk Kanel (stødt)
Vejledning

Chicken tikka masalaHak ingefær og hvidløg fint.

Kom yoghurt, ingefær, hvidløg og limesaft i en skål.

Kom 2 tsk. gurkemeje, spidskommen, koriander, salt, peber, kanel og chiliflager i skålen og rør sammen til en marinade.

Skær kyllingen i mindre stykker.

Vend kyllingen i marinaden og lad den trække på køl i 1-2 timer.

Hak løget og steg det på en sauterpande i olie.

Tilsæt kylling og marinade og lad det stege ved middel varme i cirka 30 minutter, til marinaden er kogt næsten væk.

Chicken tikka masala

 

Chicken tikka masala

Retten serveres med kogte ris, mikrobølgeovnstilberedte pappadums og en dressing med yoghurt, revet hvidløg, revet ingefær, salt, peber, lime og persille.

Chicken tikka masala

 

Noter

https://www.frokenkraesen.com/opskrift-chicken-tikka-masala/

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier