Cheesecake uden sukker

Cheesecake uden sukker
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 12:24
Beskrivelse

Lækker cheesecake helt uden sukker.

Den smager altså bare godt.

Cheesecake uden sukker

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 20 minutter
Ingredienser
40 g Mandler
225 g Dadelmasse
75 g Sm√łr
1 knsp Salt
50 g Havregryn
1⁄2 tsk Kanel (st√łdt)
200 g Fl√łdeost (naturel)
Vejledning

1. Blend mandler, havregryn, kanel til konsistensen er ensartet. 

2. Tils√¶t sm√łr, salt og 100 gram¬†dadelmasse og blend til massen ensartet.

3. Fordel massen i en bageform og bag cheesecakebunden i en ovn p√• 200 grader i 10 minutter eller til toppen er gyldenbrun. Lad cheesecakebunden k√łle af p√• k√łkkenbordet i omkring en halv time.¬†

4. R√łr nu fl√łdeost og de resterende 125 gram¬†dadelmasse sammen. Fordel det ovenp√• den nu afk√łlede bund, s√• toppen af kagen er plan. D√¶k cheesecaken til og s√¶t den i k√łleskabet. Lad den k√łle af i minimum 2 timer inden du serverer.¬†

5. Placer dine frosne hindbær mellem to skærebrætter og knus dem. Drys hindbærfragmenterne ud over din anretning og så er der serveret. 

Velbekomme! 

Kilde

F√łlg os p√• Instagram¬†her

Kategori

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier