fbpx 🍰Cheesecake med hindbær og rabarber | opskrifter | GastroFun.dk

Cheesecake med hindbær og rabarber

Cheesecake med hindbær og rabarber
Sidst ændret:
Mandag den 27. maj, 2019 - 13:45
Beskrivelse

Nem og velsmagende cheesecake med en kiksebund og gele af hindbær og rabarber.

Opskriften er let og gennemtestet mange gange hjemme hos os.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
4 timer
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
4 timer, 20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Bund)
  Opskriftsgruppe (Creme)
400 g Flødeost
1⁄4 l Piskefløde
2 spsk Citronsaft
  Opskriftsgruppe (Gele)
3 dl Saft
  Husblas (3 blade)
Vejledning

Kiksebund

Knus kiksene og smelt smørret.

Rør det sammen og pres kiksemassen ud i en springform.

 

Ostecreme

Bland flødeost, citron, vaniljesukker og flormelis.

Pisk fløden til flødeskum og bland i ostemassen.

Hæld blandingen ovenpå ostemassen - sættes på køl natten over eller på frys i to timer.

 

Gele

Opblød husblas i vand.

Kog saften op og tilsæt husblas.

Sørg for at den smelter!

Afkøl saften til stuetemperatur.

Overhæld den afkølede cheesecake med geléen, ved at hælde saften på en bred ske ud over kagen (skånsomt).

Frys eller afkøl til geléen er stivnet!

Cheesecake med hindbær og rabarber

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Cheesecake med solbær
Opskrift
Anne Mette Autzen
Protein Fitness Cheesecake
Opskrift
Redaktion
Tiramisu med Kahlua
Opskrift
Per Asmussen