fbpx Ceviche af pighvar😍🐠 | opskrifter | GastroFun.dk

Ceviche af pighvar

Ceviche af pighvar
Beskrivelse

Ceviche er rå fisk der marineres i lime- eller citronsaft. Syren fra saften sørger for tilberedning af fisken, der får en hvid farve og et mat udseende, næsten som om, den var blevet kogt.

Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 15 minutter
Ingredienser
300 g Pighvar (eller anden hvid fisk )
2 Citron (saften)
  Trøffel (kan erstattes med olivenolie)
1 Chili (frisk)
  Salt
  Peber
Vejledning

Start med at skære fisken i meget små tern på cirka 1 gange 1 centimeter. Læg fisken i en skål.

Pres citronerne og hak chili meget fint. Udelad eventuelt kernerne, hvis du ikke vil have det meget stærkt. 

Tilsæt citronsaft, hakket chili, friske timianblade, lidt olie samt salt og peber. Rør det hele godt sammen med fisken. 

Stil skålen i køleskabet i minimum 1 time. Når fisken er færdigtilberedt, vil den blive "glasagtig" og se næsten kogt ud.  

​​​​​​

Noter

Oftest bruges der frisk koriander i ceviche. Det kan du naturligvis også gøre!

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier