Ceviche

Lækker og nem udgave af ceviche.
Opskriften er let og lige til at gå til og den kræver ingen tilberedning af råvarerne - da syren fra limesaften tilbereder fisken.
Retten er yderst klassisk lavet og indeholder bl.a. chili, koriander og lime.
Vi har opskriften fra bogen: "Supersunde superfoods", skrevet af forfattererne Mette Helbæk og Valeria Lima.
Skræl æblet og skær det i tern.
Fjern kernerne fra tomaterne og skær agurk og tomat i tern.
Skær også fisken i tern og pil rejerne.
Skær løg og chili i helt tynde ringe.
Anret det hele på et fad eller fire tallerkener.
Dryp med lime og olivenolie, drys med salt og pynt med grofthakket koriander.
Lad cevichen trække på køl i min. ½ time frem til servering – gerne længere.
Sørg dog for, at den ikke er helt køleskabskold ved servering.
Vi har opskriften fra bogen: "Supersunde superfoods", udgivet af Politikens Forlag.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.