fbpx ✅Ceviche | opskrifter | GastroFun.dk

Ceviche

Ceviche
Beskrivelse

Lækker og nem udgave af ceviche.

Opskriften er let og lige til at gå til og den kræver ingen tilberedning af råvarerne - da syren fra limesaften tilbereder fisken.

Retten er yderst klassisk lavet og indeholder bl.a. chili, koriander og lime.

Vi har opskriften fra bogen: "Supersunde superfoods", skrevet af forfattererne Mette Helbæk og Valeria Lima.

Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Hviletid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1⁄2 Agurk
200 g Torsk (helt frisk fisk, fx laks og torsk – bemærk, at det anbefales at fryse fisk ned i 24 timer, hvis den skal spises rå)
  Rejer (1 håndfuld grønlandske rejer med skal)
1⁄2 Chili (rød)
  Limesaft (saft af 2 limefrugter)
  Koriander (1 håndfuld grofthakket frisk koriander)
  Salt
Vejledning

Skræl æblet og skær det i tern.

Fjern kernerne fra tomaterne og skær agurk og tomat i tern.

Skær også fisken i tern og pil rejerne.

Skær løg og chili i helt tynde ringe.

Anret det hele på et fad eller fire tallerkener.

Dryp med lime og olivenolie, drys med salt og pynt med grofthakket koriander.

Lad cevichen trække på køl i min. ½ time frem til servering – gerne længere.

Sørg dog for, at den ikke er helt køleskabskold ved servering.

Source

Vi har opskriften fra bogen: "Supersunde superfoods", udgivet af Politikens Forlag.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion
Stegt lever
Opskrift
Redaktion