Carpaccio salat

Selv om man naturligvis kan lave sin egen carpaccio, er det rart en gang imellem at springe over, hvor gærdet er lavest.
Jeg har derfor til denne ret købt en færdig carpaccio og anrettet den som en salat med feldsalat, parmesanost og en lækker, hvidløgskrydret olivenolie.
Servere som forret med hjemmebagt brød eller som en del af en tapasanretning.
Skyl salaten grundigt og tør den godt.
Læg den på et fad og fordel carpaccioen ovenpå.
Krydr med salt og rigeligt friskkværnet peber.
Pres hvidløget og rør det sammen med olivenolien i en lille skål.
Fordel hvidløgsolien over retten og drys derefter med flager af parmesanost.
Carpacciosalat er velegnet som forret, frokostret eller som en del af en tapasanretning.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.