fbpx 🥗Carpaccio salat✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Carpaccio salat

Carpaccio salat
Beskrivelse

Carpaccio er tynde skiver råt oksekød, der skæres fra oksens inderlår. Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio. 

Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den også egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag.  

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
250 g Carpaccio (af okseinderlår, skåret i meget tynde skiver)
75 g Feldsalat
  Parmesan (i flager)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Skyl salaten tør den grundigt. Brug evt. en salatslynge.

Anret salaten på et fad eller portionsanret den på to tallerkener. 

Fordel carpaccioen over salaten. Kværn rigeligt sort peber ud over kødet.

Fordel en smule olivenolie over retten og drys rundhåndet med flager af parmesanost. 

Server salaten som en forret eller let middagsret, gerne med godt brød som tilbehør.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier