Carpaccio salat

Carpaccio er tynde skiver rĂĄt oksekød, der skæres fra oksens inderlĂĄr. Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio.Â
Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den ogsĂĄÂ egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag. Â
Skyl salaten tør den grundigt. Brug evt. en salatslynge.
Anret salaten pĂĄ et fad eller portionsanret den pĂĄ to tallerkener.Â
Fordel carpaccioen over salaten. Kværn rigeligt sort peber ud over kødet.
Fordel en smule olivenolie over retten og drys rundhĂĄndet med flager af parmesanost.Â
Server salaten som en forret eller let middagsret, gerne med godt brød som tilbehør.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.