fbpx Carpaccio 🍴 | opskrifter | GastroFun.dk

Carpaccio

Carpaccio
Beskrivelse

Carpaccio er skiver af okseinderlår skåret ultratyndt. Her er kødet anrettet med en lækker salat, som giver det rå kød et perfekt modspil af frisked og syrlighed. Retten er hurtig at lave og kan serveres som forret eller frokostret.

Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
250 Okseinderlår (køb et godt stykke kød hos slagteren)
200 g salat (gerne flere forskellige slags, fx rucola, hjertesalat og små, spæde spinatblade)
  Pesto (grøn)
  Salt
  Peber
  Parmesan (i flager)
  Pinjekerner (ristede og let saltede)
Vejledning

Skær oksekødet i meget tynde skiver på cirka 1 millimeter. Placér det på 4 tallerkener.

Skyl og tør salaten.

Rør en dressing af olienolie, citronsaft, grøn pesto, salt og peber og vend rundt i salaten.

Top hver tallerken med salat-blandingen og pynt med pinjekerner og flager af parmesan på toppen

Carpaccio

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier