fbpx Carbonara | opskrifter | GastroFun.dk

Carbonara

Carbonara
Beskrivelse

En klassiker fra det italienske køkken, som vækker begejstring hver gang! Kombinationen af løg, bacon, æg og fløde er fantastisk, og at retten samtidig er nem og hurtig at gå til, er kun et ekstra plus.

Udbytte
4 personer
Foreberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
500 g Spaghetti (vælg en god, tørret variant)
200 g Bacon (Gerne et helt stykke, som du selv skærer af)
2 Løg
2 fed Hvidløg
4 Æggeblommer (evt. pasteuriserede)
2 1⁄2 dl Fløde (evt. kaffe- eller madlavningsfløde)
  Salt
  Peber (friskkværnet)
  Olie (til stegning)
  Parmesan (revet parmesan til servering)
Vejledning

Skær løg, hvidløg og bacon i tern. Brun alt på en pande, til blandingen er gylden og færdigstegt. Tilsæt lidt olie under stegningen, hvis det er nødvendigt. 

Pisk æggeblommer og fløde sammen med salt og peber. 

Kog pastaen i letsaltet vand efter pakkens anvisning. 

Hæld vandet fra pastaen og vend den straks med løg-bacon-blandingen samt ægge-fløde-blandingen. Vend grundigt rundt, så alt bliver blandet godt sammen. Kværn frisk peber over.

Server med revet parmesanost som tilbehør.

 

Carbonara

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier