Cæsar salat

Indsendt af Anette ons, 06/06/2018 - 07:53
Billede
Cæsar salat
Description

Cæsar Salat/Caesar Salat. Vores hjemmelavet udgave indeholder sprødt kyllingeskind, parmesan, kylling og hjemmelavet dressing. 

Udbytte
1 Portion
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Kylling (Rester fra dagen før)
  Kyllingeskind (Steg skindet sprødt i ovnen under pres)
1⁄2 dl Creme Fraiche
  Mynte
  Salt
  Peber
Vejledning

Dressing

Snit mynte, persille og basilikum og bland det sammen med creme fraiche.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Cæsar Salat dressing

 

Salat

Del hjertesalaten og skyld den grundigt, inden den rives i mindre stykker.

Skyld radiser og forårsløg og snit dem i mindre stykker. Vend hjertesalat, radiser og forårsløg sammen.

Anret det i en dyb tallerken.

Skær kyllingen i mindre stykker og drys dem i salaten.

Bræk kyllingeskindet i mindre stykker og fordel skindet i salaten.

Kom en håndfuld brødcroutoner i salaten og skær/riv lidt parmesan i flager hen over salaten.

 

Servering

Hæld den ønskede mængde dressing på salaten og pynt med friske stedmorblomster.

Velbekomme, en let og lækker sommer salat, inspireret af den klassiske Cæsar Salat.

Cæsar Salat

Noter

Kyllingeskindet kommer fra den her opskrift.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier