fbpx ✅Brunkål med bacon🥓 | opskrifter | GastroFun.dk

Brunkål med bacon

Brunkål med bacon
Sidst ændret:
Torsdag den 7. maj, 2020 - 11:35
Beskrivelse

Brunkål med bacon er ikke lige en ret jeg har lavet så tit.

Så jeg har derfor været i gemmerne, og fundet min oldemors opskrift frem😍

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 40 minutter
Tid i alt
1 time, 50 minutter
Ingredienser
50 g Sukker
25 g Smør
1 dl Vand
400 g Bacon (i tern)
Vejledning

Sukkeret brunes til lys karamel i en stor gryde.

Tilsæt smørret.

Den snittede kål brunes heri.

Når kålen er brunet tilsættes vand, salt og peber.

Lad kålen simre under låg i ca 1,5 time.

Steg baconen sprød.

Server kålen sammen med det sprødstegte bacon.

Noter

Der er også mulighed for at tilberede flæsk direkte i kålen:

Det gør du ved, at lægge flæsken i gryden når kålen er brunet af, der pakkes flæsken ind i kålen og lad flæsken simre med i 1,5 time.

Herefter kan flæsken skæres i skiver, og serveres sammen med kålen.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
5 gode grunde til at spise kål
Artikel
Muusmann Forlag
Mormormad
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier