Brændende kærlighed

Brændende kærlighed
Sidst ændret:
Fredag den 15. marts, 2019 - 13:51
Beskrivelse

Brændende kærlighed er en nem og hurtig ret, de fleste kan lide.

Denne version er med både bacon og stribet flæsk, hvilket giver den helt rigtige smag og fedme.

Server retten med kartofelmos og syltede rødbeder.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
500 g Bacon (i tern)
500 g Flæsk (stribet flæsk, i små tern)
4 Løg
1 g Kartofler (gerne bagekartofler)
50 g Smør
2 dl Mælk (eller kogevand fra kartoflerne)
  Salt
Vejledning

Brændende kærlighed:

Bacon og stribet flæsk steges på en sauterpande, til det er sprødt. 

Pil løgene og skær dem i grove tern.

Kom løgene på panden og lad dem stege med. 

Når løgene er gyldne og gennemstegte, tages panden af varmen.

 

Kartoffelmos:

Skræl kartoflerne og skær dem i tern eller skiver.

Kom dem i en gryde og hæld vand på, til det dækker. Der skal ikke salt i kogevandet.

Bring kartoflerne i kog og lad dem koge, til de er helt møre.

Hæld vandet fra (gem cirka 2 dl. af kogevandet, hvis du vil bruge det i mosen).

Mos kartoflerne sammen med smør og mælk eller kogevand, til mosen har en passende konsistens.

Smag til med salt.

Server kartoffelmosen til den brændende kærlighed, evt. sammen med syltede rødbeder.

Brændende kærlighed

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier