fbpx Bønnesalat ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Bønnesalat

Bønnesalat
Underrubrik
En lækker salat med bønner, fetaost og rødløg
Beskrivelse

En lækker og simpel salat med grønne bønner, rødløg og fetaost. Salaten er hurtigt på bordet og egner sig godt som tilbehør til mange forskellige former for kød, fisk og fjerkræ. 

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
300 g Haricots Vert (friske eller frosne)
150 g Feta (i tern eller et helt stykke)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Nip de grønne bønner og kog dem knap møre i letsaltet vand (cirka 3 minutter). Du kan også sagtens bruge grønne bønner til denne salat, så skal de blot koges direkte fra frost i 2 minutter. 

Overhæld de kogte bønner med koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Det kolde "bad" gør, at kogningen stoppes, så bønnerne bevarer deres sprødhed, og at den friske grønne farve bevares. 

Pil og hak rødløget fint.

Bland bønner, rødløg og feta (smuldret eller i tern) sammen i en skål. Vend salaten med lidt olivenolie, salt og peber. 

Server som tilbehør til kød.  

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier