fbpx 🍰Blondie🍫 | opskrifter | GastroFun.dk

Blondie

Blondie
Underrubrik
Med pistacie og rabarber
Sidst ændret:
Fredag den 21. juni, 2019 - 13:06
Beskrivelse

Dejlig og lækker blondie (brownie med hvid chokolade) der får syrlighed fra dejlige rabarber og salt og knas fra lækre pistacienødder.

Opskriften kommer fra bogen: "Rabarber", skrevet af Søren Staun Petersen.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
50 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
200 g Smør
200 g Sukker
125 g Mel
3 Æg
180 g Pistacienødder (Saltede)
225 g Rabarber
  Honning (Lidt og flydende)
Vejledning

Smelt 200 g chokolade over et vandbad, og smelt smørret i en gryde.

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.

Bland sukker, mel og vaniljekorn i en skål og pisk æggene i blandingen, til den er lidt luftig.

Vend smørret og den smeltede chokolade i blandingen med en dejskraber eller lignende.

Til sidst hakkes pistacienødderne og de sidste 100 g chokolade groft og vendes i blandingen.

Kom dejen i en form.

Skær rabarberne i lange skiver og kom dem oven på dejen.

Pensl dem med lidt honning.

Bag kagen ved 180 °C i cirka 50 minutter.

Husk, at der gerne må følge lidt med op, når du prikker i den.

Lad kagen køle helt af, inden den skæres ud og spises.

Source

Vi har opskriften fra bogen "Rabarber" fra Muusmann Forlag.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Rabarber tærte
Opskrift
Muusmann Forlag
Rabarbertærte
Opskrift
Anette
Alt om chokolade
Artikel
Redaktion