Blomkåls/Knoldselleripure

Blomkåls/Knoldselleripure
Sidst ændret:
Torsdag den 16. april, 2020 - 13:00
Beskrivelse

Vi har en nem opskrift på at lave en lækker puré med blomkål og knoldselleri. Puréer med disse ingredienser kan med selleri dens sødme og fedme spille godt op imod stegeskorper for grillet kød.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
3 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
23 minutter
Ingredienser
100 g Blomkål
3 dl Fløde
3 dl Mælk
  Krydderier (Salt, hvid peber, eddike og citronsaft)
Vejledning

Skær grønsagerne i små tern og kog dem i mælken og fløden til de er møre i en tykbundet gryde. Det tager typisk 15-20 minutter afhængig af ternenes størrelse.

Brug en hulske til at tage grønsagerne op med og læg dem i din blender/skål til stavblender. Blend dem med en 1 dl af væsken fra gryden. Tilsæt langsomt mere af væden indtil den er flot glat.

Kom den op i en ny, tykbundet gryde og lun den igennem på middelvarme.

Smag den til med salt, hvid peber, citronsaft og eddike.

 

Pureen er klar til servering.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier