fbpx ✅Blancheret hvide asparges med brunet smør | opskrifter | GastroFun.dk

Blancheret hvide asparges med brunet smør

Blancheret hvide asparges med brunet smør
Sidst ændret:
Onsdag den 20. maj, 2020 - 08:12
Beskrivelse

Lille fredag herhjemme står den næsten altid på lidt fine dining i weekenderne.

Her en klassisk forret her i foråret er blancheret hvide asparges med brunet smør.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
7 minutter
Tilberedelsestid
7 minutter
Tid i alt
14 minutter
Ingredienser
8 Asparges (hvide)
50 g Smør
  Hasselnødder (1 lille håndfuld - ristede)
1⁄2 tsk Salt
Vejledning

Knæk bunden af, skyld og skræl de hvide asparges fra hovedet og ned af stænglen.

Kog lidt vand i en gryde og tilsæt cirka 20 gram smør og 1/2 tsk salt.

Aspargesene skal koge i cirka 4 minutter.

Smelt resten af smørret langsomt i en lille gryde og sving det rundt engang imellem.

Sluk når smørret begynder at brune og tilsæt hasselnødderne.

Fordel de asparges på to tallerkener og hæld den brunede smør og hasselnødder henover.

Velbekomme!

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Forårstid er aspargestid
Artikel
Redaktion
Hvordan tilbereder man asparges?
Artikel
rasmusbredahl