fbpx ✅BIG MAC ROULADE | Nem, lækker, billig & sund - se her hvordan! | opskrifter | GastroFun.dk

BIG MAC ROULADE | Nem, lækker, billig & sund - se her hvordan!

BIG MAC ROULADE
Beskrivelse

Big Mac roulade Så blev det endelig min tur til at prøve denne lækre ret. Tak til "Mad i Trin" for at bidrage med inspiration til dagens version. Det er en ret der er nem at gøre til sin egen, den er økonomisk let at overskue den er nem og smager drøn godt.

Udbytte
6 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
500 g Skyr (0,2 %. Tykmælk eller lignende kan også bruges)
75 g Frisk spinat (Finthakket )
6 Æg
200 g Revet ost (mozzarella er fint))
4 spsk Skyr
2 spsk Ketchup
1 tsk Sennep
  Krydderier (Salt og peber)
125 g Bacon
200 g Ærter
200 g Cheddar ost (Revet)
1 bdt Tomater (Cherry)
1 Løg
1⁄2 Iceberg salat (Kan sagtens være hvidkål, spidskål eller andre salattyper.)
Vejledning

Bund:

Bland skyr, spinat, æg og revet ost sammen og fordel dejen på en bradepande med bagepapir.

Bag midt i ovnen cirka 25-30 minutter ved 200°C - varmluft.

Når bunden er klar, tager du den ud og vender den om ud på en ny (kold) bradepande.

 

Dressing:

Bland skyr, ketchup, sennep og hvidvinseddike sammen i en lille skål.

 

Fyld:

I bund og grund kan du nærmest bruge hvad du vil af fyld til denne opskrift.

Svits kødet på en pande eller i en gryde. Krydr det med salt og peber.

Tag kødet af panden/gryden og sprødsteg din bacon.

Skyl og skræl grønsagerne. Grovhak salaten, del tomaterne midt over, skær agurken i tynde skiver og skær løget i ringe.

 

Rouladen:

Smør bunden med dressing.

Fyld nu bunden med det fyld du har lyst til, her kan retten virkelig gøres sund.

Rul den sammen, skær ud og server. God appetit.

Source

Dette ville være en stor hjælp for mig, hvis du giver abonnerknappen et tryk og følger min kanal. Giver du også klokken et tryk, vil du automatisk få besked næste gang jeg uploader en video. Find kanalen HER

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier