fbpx Bearnaise kartofler ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Bearnaise kartofler

Bearnaise kartofler
Beskrivelse

Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget.

Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
1 kg Kartoffel
  Salt
450 ml Bearnaise
1 Mozarella (Bøf)
Vejledning

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Gerne på et mandolinjern.

Herefter puttes de i en gryde og koges cirka. 10 minutter i let-saltet vand.

Herefter hældes kartoflerne i et ildfast fad og overhældes med din yndlings bearnaise. Det skal være en købe-bearnaise, hvis du bruger en hjemmelavet sauce, så vil den skille i ovnen.

Til sidst smuldres der bøffelmozzarella hen over bearnaisen.

Retten stilles i ovnen ved 200 grader varmluft.

Den skal tilberedes indtil osten er gylden. Det tager cirka. 25-30 minutter.

Tag den ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter før den serveres.

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier