fbpx Barbecue Sauce, hjemmelavet | opskrifter | GastroFun.dk

Barbecue Sauce, hjemmelavet

Barbecue Sauce
Underrubrik
Smagen af ægte barbecue med JackD
Beskrivelse

Der er ikke noget som smagen af en godt krydret barbecue sauce, der kan spice en snasket burger op. 

Barbecue saucen er oplagt til mange retter - men kød, der skal på grillen, har især godt af en god barbecue sauce. Svindekød, såsom spareribs og koteletter, får nyt liv, når det får selvskab af en god, hjemmelavet barbecue sauce eller marinade.

Den opskrift, som du præsenteres for her, fandt jeg for mange år siden, da jeg skulle forsøge mig med pulled port for første gang. Det var dengang, pulled pork endnu var ukendt. Så jeg gik all in på at lave en god barbecue, men med fokus på, at den skulle kunne laves i mit eget køkken uden problemer. 

Se med herunder - og velbekomme!

bbq1

Udbytte
1 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
  Soya (Efter behag)
1 strejf Tabasco Sauce
1 dl Ketchup
1 tsk Røget paprika (Kan undlades)
1 spsk Maizena (Kun til jævning hvis nødvendig)
Vejledning

Hak rødløg og hvidløg og steg dem i en gryde, til de bliver brune.

bbqw4

Tilsæt de resterende ingredienser.

Varm saucen op til kogepunktet, og lad den derefter simre i min. 30 minutter under jævnlig omrøring.

bbq5

Når de 30 minutter er gået, kan du vælge at blende saucen eller jævne den med maizena til den ønskede konsistens.

Jeg foretrækker at bevare lidt struktur, så jeg blender ikke min sauce, men ofte jævner jeg den, så sidder den bedre fast på Spareribs eller i en burger. Hvis saucen blendes passer den ofte bedre til eks. en dip.


Velbekomme


 

sad
Noter

Opskriften er i sin tid inspireret fra Gastromands univers.

Tak for en god opskrift

Source

Hvis du kan lide mine videoer og opskrifter så støt endelig med et like og følg endelig min Youtube-kanal.

Tak

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Barbecue sauce uden sukker
Opskrift
Lene Barner Dyg
Pulled Pork Burger
Opskrift
Per Asmussen
Spareribs
Opskrift
Muusmann Forlag