Barbecue marinade

Når vejret er godt, indbyder det til grill og barbecue - sådan er det bare 😎
Og som det er med SÅ meget andet, så bliver barbecue marinaden bare bedst, når man laver den selv.
Dette er min version!
Den er krydret og lækker og HELT perfekt til at marinere både kylling, okse- og svinekød. Og så tager den altså kun 10 minutter at lave, så der er faktisk ingen undskyldning for at lade være. Ingredienserne har du sandsynligvis allerede i køkkenet 😉
- Find en gryde.
- Kom samtlige ingredienser i gryden.
- Sæt gryden på komfuret.
- Lad det koge op og rør rundt.
- Tag gryden af varmen.
- Lad det køle af.
- Marinaden er nu klar til brug! 😋
Jeg lod mig inspirere af denne opskrift, men ændrede bare lidt i den ved at undlade at tilføje hot sauce.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.