fbpx ✅Bagte squash med oksekød og tomattopping🥘 | opskrifter | GastroFun.dk

Bagte squash med oksekød og tomattopping

Bagte squash med oksekød og tomattopping
Beskrivelse

Her har vi startet ugens madplan med det her:

Bagte squash med oksekødsfyld og chili/tomat topping, serveret med en lynhurtig kålsalat... ☺️

Det krydrede kød går godt til den mildere squash og toppet med spicy tomatfyld gir det altså et virkeligt lækkert mix! 😊

Kålsalaten er frisk, knasende og tilføjer både lidt sødt og syrligt, mums siger jeg bar!

Retten er både sund og glutenfri..

Og det bedste...? Det hele er klar på ca 30 min 😉

Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Squash)
500 g Hakket Oksekød (4-7 % fedt)
2 tsk Olie
1 Løg
1 fed Hvidløg
1⁄2 Peberfrugt (grøn)
1⁄2 Peberfrugt (rød)
3 spsk Sojasauce
2 spsk Ketchup
  Opskriftsgruppe (Tomattopping)
50 g Soltørrede tomater (i olie)
1 ds Tomatpure (lille)
1 fed Hvidløg
1 tsk Chili
  Basilkum (1 håndfuld frisk)
  Opskriftsgruppe (Spidskålssalat)
1⁄2 Spidskål
2 spsk Olivenolie
1 spsk Citronsaft
1 spsk Honning (flydende)
Vejledning

Squash

Start med at brune kødet i lidt olie.

Hak løg og hvidløg fint og skær peberfrugter og gulerødder i små tern.

Svits grøntsagerne sammen med det brunede kød.

Tilsæt soya, ketchup og smag til med salt og peber.

Skær squashene i halve og udhul dem.

Det udhulede squashkød skærer du i tern og blander i gryden.

Fordel kødfyldet i squashene og bag dem cirka 20 min ved 200 grader.


Tomattopping

Hæld olie fra de soltørrede tomater og skær dem i små stykker.

Hak basilikum fint og vend alle ingredienserne sammen.
 

Salat

Snit din spidskål fint og skær pærerne i tynde skiver.

Rør olie, citronsaft, dijon, og honning sammen og vend det med kål og pærer.

Når dine squash er gennembagte tager du dem ud og topper med tomat og serverer med salaten 🤗

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion
Sundere, grønne dunser
Opskrift
Henriette Kristiansen
Sundere lasagne
Opskrift
Henriette Kristiansen
Fyldt squash
Opskrift
Anne Mette Autzen
Squashtærte
Opskrift
Per Asmussen