Bagt torsk med rødbede

Nem, simpel og børnevenlig opskrift på et dejligt stykke ovnbagt torsk.
Vi har opskriften fra bogen: "DET KAN JEG IKKE LI' - ENDNU!", hvor forfatteren Christian Bitz skriver følgende om den:
"Fisk kan være vanskeligt at få i arvingerne, men bliver fisken forkælet med en masse smag fra bacon og rødbede, glider det meget lettere ned."
Krydr fisken med salt og peber og kom den i et ildfast fad smurt med olie.
Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Kog rødbederne i 25 minutter, til de stadig har bid.
Smut skrællen af.
Skær rødbederne i små tern.
Kom dem i en skål og bland med revet peberrod, 2 spsk. olie og citronsaft.
Du kan evt. undlade at blande peberrod i, hvis børnene synes, det er for skarpt i smagen.
Smag til med salt og peber.
Alt kan serveres separat, eller du kan lave en flot anretning med rødbedetern og persille oven på fisken.
Vi har opskriften fra: "Det kan jeg ikke li'...endnu".



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.