fbpx ✅Bagt torsk med rødbede | opskrifter | GastroFun.dk

Bagt torsk med rødbede

Bagt torsk med rødbede
Beskrivelse

Nem, simpel og børnevenlig opskrift på et dejligt stykke ovnbagt torsk.

Vi har opskriften fra bogen: "DET KAN JEG IKKE LI' - ENDNU!", hvor forfatteren Christian Bitz skriver følgende om den:

"Fisk kan være vanskeligt at få i arvingerne, men bliver fisken forkælet med en masse smag fra bacon og rødbede, glider det meget lettere ned."

Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
600 g Torsk (filet uden skind)
1 kg Rødbede
10 g Peberrod (kan serveres ved siden af)
  Persille (frisk. Lidt)
Vejledning

Krydr fisken med salt og peber og kom den i et ildfast fad smurt med olie.

Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.

Kog rødbederne i 25 minutter, til de stadig har bid.

Smut skrællen af.

Skær rødbederne i små tern.

Kom dem i en skål og bland med revet peberrod, 2 spsk. olie og citronsaft.

Du kan evt. undlade at blande peberrod i, hvis børnene synes, det er for skarpt i smagen.

Smag til med salt og peber.

Alt kan serveres separat, eller du kan lave en flot anretning med rødbedetern og persille oven på fisken.

Source

DET KAN JEG IKKE LI' - ENDNU!

Vi har opskriften fra: "Det kan jeg ikke li'...endnu".

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Risotto med svampe
Opskrift
Gyldendal
Gazpacho
Opskrift
Gyldendal
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion