fbpx ✅Bagt torsk med rødbede | opskrifter | GastroFun.dk

Bagt torsk med rødbede

Bagt torsk med rødbede
Sidst ændret:
Torsdag den 5. september, 2019 - 09:47
Beskrivelse

Nem, simpel og børnevenlig opskrift på et dejligt stykke ovnbagt torsk.

Vi har opskriften fra bogen: "DET KAN JEG IKKE LI' - ENDNU!", hvor forfatteren Christian Bitz skriver følgende om den:

"Fisk kan være vanskeligt at få i arvingerne, men bliver fisken forkælet med en masse smag fra bacon og rødbede, glider det meget lettere ned."

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
600 g Torsk (filet uden skind)
1 kg Rødbede
10 g Peberrod (kan serveres ved siden af)
  Persille (frisk. Lidt)
Vejledning

Krydr fisken med salt og peber og kom den i et ildfast fad smurt med olie.

Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.

Kog rødbederne i 25 minutter, til de stadig har bid.

Smut skrællen af.

Skær rødbederne i små tern.

Kom dem i en skål og bland med revet peberrod, 2 spsk. olie og citronsaft.

Du kan evt. undlade at blande peberrod i, hvis børnene synes, det er for skarpt i smagen.

Smag til med salt og peber.

Alt kan serveres separat, eller du kan lave en flot anretning med rødbedetern og persille oven på fisken.

Kilde

DET KAN JEG IKKE LI' - ENDNU!

Vi har opskriften fra: "Det kan jeg ikke li'...endnu".

Læs også
Risotto med svampe
Opskrift
Gyldendal
Gazpacho
Opskrift
Gyldendal
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier