Bagt kartoffelmos

En nem og velsmagende måde hvorpå du kan genbruge overskydende kartoffelmos og give den nyt liv.
De små "kager" af bagt kartoffelmos er nemme at lave og smager virkelig godt som tilbehør til f.eks. en steg.
Brug gerne en rest kartoffelmos eller lav en ny portion til formålet. Resultatet smager så godt, at det er det værd!
Kog kartoflerne godt møre i rigeligt vand uden salt. Det tager cirka 20-30 minutter.
Hæld vandet fra - gem evt. lidt til mosen - og tilsæt smørret.
Mos kartoflerne med dit dertil foretrukne redskab og tilsæt mælk eller kogevand, til mosen har en tilpas konsistens.
Smag til med salt, peber og evt. revet muskatnød.
Kom kartoffelmosen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i aflange streger (som på billedet) på en bagepapirbeklædt bageplade.
Frys dem ned i minimum et par timer.
Bag kartoffelmosen i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 25-30 minutter.
Min ovn bager lidt ujævnt, så der blev desværre forskel på, om de var sprøde eller ej.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Kommentarer
Spørgsmål
Hej 🙂
Skal de i fryseren, eller kan det undlade??
Min fryser er nemlig ikke så stor.
Re: Spørgsmål
Hej,
Tak for at du læser med og dit spørgsmål :-)
Du behøver ikke at komme den i fryseren, du kan sagtens gøre det uden.