fbpx 🥣Bagt grød med bær og mandler | opskrifter | GastroFun.dk

Bagt grød med bær og mandler

Bagt grød med bær og mandler
Beskrivelse

Bagt grød er skøn morgenmad på sådan en dag, hvor man har lidt ekstra tid her på grundlovsdag😊 Måske I også har fri i dag...?

Du kan blande næsten hvad som helst i bagt grød og det smager skønt!

Denne fløjsbløde grød med sprød top og masser af bær toppet med lidt honning er altid et hit 😊 Og så passer den sig selv i ovnen, mens du klarer morgenrutinerne 😉

Udbytte
1 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
150 g Bær (Jeg brugte brombær og solbær)
2 spsk Honning
75 g Havregryn
1 1⁄2 dl Mælk
1 Æg
1 tsk Citronsaft
1⁄2 tsk Salt
1⁄2 tsk Stødt ingefær
1 tsk Kardemomme
Vejledning

Fordel godt halvdelen af bærerne i bunden af en ovnfast skål.

Dryp 1 spsk. honning ovenpå bærrene. 

Bland havregryn, æg, mælk, citronsaft og krydderier i en skål.

Rør 1 spsk. honning ud i.

Fordel massen ovenpå bærrene.

Put resten af bærerne ovenpå grøden og drys de hakkede mandler på. 

Bag ved 200 grader i 30 minutter.

Pynt evt. med friske bær inden servering og top med lidt sirup 😍

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Alt til den perfekte brunch
Artikel
Redaktion