fbpx 🥣Bagt grød med bær og mandler | opskrifter | GastroFun.dk

Bagt grød med bær og mandler

Bagt grød med bær og mandler
Sidst ændret:
Torsdag den 6. juni, 2019 - 11:16
Beskrivelse

Bagt grød er skøn morgenmad på sådan en dag, hvor man har lidt ekstra tid her på grundlovsdag😊 Måske I også har fri i dag...?

Du kan blande næsten hvad som helst i bagt grød og det smager skønt!

Denne fløjsbløde grød med sprød top og masser af bær toppet med lidt honning er altid et hit 😊 Og så passer den sig selv i ovnen, mens du klarer morgenrutinerne 😉

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
150 g Bær (Jeg brugte brombær og solbær)
2 spsk Honning
75 g Havregryn
1 1⁄2 dl Mælk
1 Æg
1 tsk Citronsaft
1⁄2 tsk Salt
1⁄2 tsk Stødt ingefær
1 tsk Kardemomme
Vejledning

Fordel godt halvdelen af bærerne i bunden af en ovnfast skål.

Dryp 1 spsk. honning ovenpå bærrene. 

Bland havregryn, æg, mælk, citronsaft og krydderier i en skål.

Rør 1 spsk. honning ud i.

Fordel massen ovenpå bærrene.

Put resten af bærerne ovenpå grøden og drys de hakkede mandler på. 

Bag ved 200 grader i 30 minutter.

Pynt evt. med friske bær inden servering og top med lidt sirup 😍

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Alt til den perfekte brunch
Artikel
Redaktion