fbpx ✅Baccalà mantecato | opskrifter | GastroFun.dk

Baccalà mantecato

Baccalà mantecato
Sidst ændret:
Onsdag den 8. januar, 2020 - 09:58
Beskrivelse

Lækker og velsmagende forret med klipfisk, brød og tomater.

Efteråret og de mørke aftener byder på flere timer indendørs, så dette giver jo masser af tid til leg i køkkenet.

Man kan blandt andet lege med klipfisk, som jeg har gjort her 🙌🏼

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
200 g Klipfisk (opblødt)
1 Kartoffel (stor og kogt)
1 1⁄2 dl Mælk (varm)
1⁄2 dl Olivenolie
1⁄2 fed Hvidløg
  Peber (fra kværn)
  Opskriftsgruppe (Tilbehør)
  Brød
  Tomater (både)
Vejledning

Kog fisken i ca 25 min med hvidløg og peberkorn.

Pil herefter fisken fra hinanden og put det i foodprocessoren sammen med det halve fed hvidløg og den kogte kartoffel.

Blend det imens du hælder den varme mælk og olie i.

Blend til den er cremet.

Smag til med peber.

Anret med lidt balsamico hældt ud over.

Server med sprødt brød og tomatbåde der er blevet bagt i 20 minutter i ovnen på 150 C.

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Lynstegt makrel
Opskrift
Theis Astow
Italiensk for begyndere
Artikel
Redaktion