fbpx ✅Aspargessuppe | opskrifter | GastroFun.dk

Aspargessuppe

Aspargessuppe
Beskrivelse

Her får du opskriften på en aspargessuppe, der er velsmagende, cremet og fyldig - og så er den tilmed hurtig at tilberede. 

Suppen er perfekt til kølige regnvejrsdage og til de dage, hvor du ikke har meget tid til at trylle i køkkenet. Når først du har lavet suppen, kan du nemt fryse den, og så har du hurtig aftensmad til flere dage. 

Opskriften på aspargessuppe, som du finder herunder, er lavet af af aspargessnitter på dåse, hvilket gør det ekstra nemt og simpelt for dig. Server den med eller uden kødboller og et lækkert stykke brød. 

Udbytte
3 Portioner
Foreberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
17 minutter
Ingredienser
30 g Smør
3 1⁄2 spsk Hvedemel
8 dl Hønsesuppe (Kan erstattes med bouillon)
2 dl Fløde
  Krydderier (Salt, hvid peber, citronsaft, æbleeddike)
  Kødboller (Direkte fra frost)
Vejledning

Start med at åbne dåsen og placer aspargessnitterne i en sigte med en skål nedenunder.

Suppen er (sat på spidsen) en tynd, opbagt sovs. 

Derfor start med at smelte smørret i en gryde på middelhøj varme.

Kom melet i en spiseskefuld ad gangen under piskning. 

Kom herefter aspargesvandet i under kraftig piskning.

Tilsæt suppen løbende og når al suppen/bouillonen er i, lad det koge i et par minutter.

Hæld herefter fløden i og varm suppen op til den koger.

Smag den nu til med salt (hvis du bruger suppe, skal der en del i), hvid peber, citronsaft og æbleeddike.

Kom nu aspargessnitterne og lad dem varme igennem i et lille minut.

Herefter tilføres de frosne kødboller.

Suppen vil nu gå ud af kog, da de frosne kødboller sænker temperaturen.

Varm suppen op til lige før kogepunktet, så er den klar.

Kødbollerne må ikke koges.

Server straks og gerne med et godt stykke brød til.


Aspargessuppe

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Tarteletter
Opskrift
Per Asmussen
Luksus tarteletter
Opskrift
Anette
Aspargessuppe
Opskrift
Per Asmussen
Forårstid er aspargestid
Artikel
Redaktion