fbpx Aspargesbroccoli | opskrifter | GastroFun.dk

Aspargesbroccoli

Aspargesbroccoli
Sidst ændret:
Onsdag den 1. april, 2020 - 10:09
Beskrivelse

Aspargesbroccoli er en spøjs størrelse. Det er en japansk "hybrid" af almindelig broccoli og pak choi, men de er betydeligt mere delikate end den almindelige broccoli. Aspargesbroccoli er en anelse sødere i smagen, og så minder de lidt om asparges.

Aspargesbroccoli

Når de bliver tilberedt, får stilken et virkelig skønt bid, mens buketterne bliver perfekt bløde.

 

Aspargesbroccoli opskrift

Sværhedsgrad
Ingredienser
4 dl Vand
100 g Smør
Vejledning
  1. Kom smør og vand i en gryde.

  2. Bring det i kog.

  3. Kom aspargesbroccoli i gryden og giv det et let opkog i 2 minutter.

  4. Sluk for blusset og lad det stå i et par minutter.

  5. Tag dem op og dup dem tørre med et rent viskestykke.

  6. Servér straks.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Syltede, krydrede broccolistokke
Opskrift
Muusmann Forlag
Forårstid er aspargestid
Artikel
Redaktion
Hvide Asparges Sous Vide
Opskrift
Per Asmussen
Hvide asparges med trøffel
Opskrift
Per Asmussen