fbpx ✅Asiatisk Tunsalat🥗 | opskrifter | GastroFun.dk

Asiatisk Tunsalat

Asiatisk Tunsalat
Sidst ændret:
Tirsdag den 21. januar, 2020 - 09:21
Beskrivelse

En nem lækker ret som enten kan spises alene eller som kan gå sammen med andre små-retter 🥑🐟

Retten er til 4 personer hvis det er sammen med andre retter, ellers skal ingredienserne fordobles.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
  Tun (bøf på 4 cm tykkelse)
2 spsk Sesamfrø
1 spsk Soya
1 spsk Limesaft
1 Chili (mild og hakket)
1 tsk Løg (hakket)
  Koriander (En lille håndfuld - hakkede)
1 Avocado (i tern)
1⁄2 tsk Frisk ingefær (revet)
1⁄2 tsk Fiskesauce
Vejledning

Skær tunbøffen over på langs, så begge skiver er cirka 2 cm tykke.

Pensl med olie og drys dem med salt, læg dem så på en meget varm grillpande og giv dem cirka 30 sekunder på hver side.

Lad dem derefter køle af.

Rist sesam på en pande så de bliver let gyldne.

Når tunen er kølet af skærer du den i tern på cirka 1x1x2 cm.

Bland nu alle ingredienserne sammen, og juster eventuelt smagen med mere lime eller soya.

Velbekomme 🍃🎋 .

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Stegte nudler med ribbensteg
Opskrift
Theis Astow