fbpx Andebryst i ovn đź‘Ś | opskrifter | GastroFun.dk

Andebryst i ovn

Confit de canard i ovn
Underrubrik
Confit de canard-inspireret andebryst
Beskrivelse

En nem confit de canard-inspireret opskrift på ovnstegt andebryst, der efterfølgende steges sprøde på panden. 

Opskriften er god, fordi den er nem at gå til og indeholder ganske få ingredienser. 

Du kan udskifte andebryst med andelår og tilberede dem på samme måde - det er også virkelig godt!

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 10 minutter
Ingredienser
2 fed Hvidløg
2 Citroner (økologiske)
  Olie (smagsneutral olie)
Vejledning

Læg andebrysterne i en stegeso eller i et ovnfast fad med låg.

Pil hvidløgsfeddene, men lad dem forblive hele.

Skyl citronerne og skær dem i halve.

Kom halve citroner, hele hvidløgsfed, laurbærblade og peberkorn ned til andebrysterne. 

Drys med et godt lag flagesalt.

Hæld olie på, til det dækker fadets indhold og læg låg på.

Sæt fadet i ovnen.

Giv retten 4 timer i ovnen ved 100 grader.

Tag andebrysterne op af olien.

Steg andebrysterne brune og sprøde på skindsiden i den olie, der hænger ved. 

Confit de canard

Noter

Du kan bruge andelĂĄr i stedet for andebryst i opskriften.

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier