fbpx Andebryst i ovn ūüĎĆ | opskrifter | GastroFun.dk

Andebryst i ovn

Confit de canard i ovn
Underrubrik
Confit de canard-inspireret andebryst
Beskrivelse

En nem¬†confit de canard-inspireret¬†opskrift p√• ovnstegt¬†andebryst, der efterf√łlgende steges spr√łde p√• panden.¬†

Opskriften er god, fordi den er nem at gå til og indeholder ganske få ingredienser. 

Du kan udskifte andebryst med andelår og tilberede dem på samme måde - det er også virkelig godt!

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 10 minutter
Ingredienser
2 Citroner (√łkologiske)
  Olie (smagsneutral olie)
Vejledning

Læg andebrysterne i en stegeso eller i et ovnfast fad med låg.

Pil hvidl√łgsfeddene, men lad dem forblive hele.

Skyl citronerne og skær dem i halve.

Kom halve citroner, hele hvidl√łgsfed, laurb√¶rblade og peberkorn ned til andebrysterne.¬†

Drys med et godt lag flagesalt.

Hæld olie på, til det dækker fadets indhold og læg låg på.

Sæt fadet i ovnen.

Giv retten 4 timer i ovnen ved 100 grader.

Tag andebrysterne op af olien.

Steg andebrysterne¬†brune og spr√łde p√• skindsiden i den olie, der¬†h√¶nger ved.¬†

Confit de canard

Noter

Du kan bruge andelår i stedet for andebryst i opskriften.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier