Andebryst i ovn

Confit de canard i ovn
Underrubrik
Confit de canard-inspireret andebryst
Sidst ændret:
Mandag den 28. december, 2020 - 12:20
Beskrivelse

En nem confit de canard-inspireret opskrift på ovnstegt andebryst, der efterfølgende steges sprøde på panden. 

Opskriften er god, fordi den er nem at gå til og indeholder ganske få ingredienser. 

Du kan udskifte andebryst med andelår og tilberede dem på samme måde - det er også virkelig godt!

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 10 minutter
Ingredienser
2 fed Hvidløg
2 Citroner (økologiske)
  Olie (smagsneutral olie)
Vejledning

Læg andebrysterne i en stegeso eller i et ovnfast fad med låg.

Pil hvidløgsfeddene, men lad dem forblive hele.

Skyl citronerne og skær dem i halve.

Kom halve citroner, hele hvidløgsfed, laurbærblade og peberkorn ned til andebrysterne. 

Drys med et godt lag flagesalt.

Hæld olie på, til det dækker fadets indhold og læg låg på.

Sæt fadet i ovnen.

Giv retten 4 timer i ovnen ved 100 grader.

Tag andebrysterne op af olien.

Steg andebrysterne brune og sprøde på skindsiden i den olie, der hænger ved. 

Confit de canard

Noter

Du kan bruge andelår i stedet for andebryst i opskriften.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier