fbpx ✅Æggesalat🥚 | opskrifter | GastroFun.dk

Æggesalat

Keto æggesalat
Sidst ændret:
Torsdag den 27. februar, 2020 - 10:22
Beskrivelse

Let og enkelt opskrift på æggesalat.

Denne udgave er lavet ud fra et grønt keto princip, hvor tankegangen er at proteinet ikke skal komme fra rødt kød - men fisk, kylling, æg og nødder.

Vi har opskriften fra bogen: "GRØN KETO Maksimal fedtforbrænding", skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell. 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1 spsk Jomfruolivenolie (ekstra)
2 Æg (kogt og finthakket)
25 g Creme Fraiche (38 %)
150 g Cherrytomater (delt i halve)
50 g Blomkål (plukket til små buketter)
  Purløg (eller persille, finthakket)
1⁄2 tsk Karry
1⁄2 tsk Stødt muskat
  salt og peber (lidt)
1 skv Elverbrød
Vejledning

Varm olien op på en mellemstor pande.

Rist kalkunbaconen på panden, ca. 3-5 minutter på hver side.

Bland æg, mayonnaise, cremefraiche, 50 g cherrytomater, blomkål, friske urter og krydderier sammen.

Anret æggesalaten oven på brødet.

Top med friske urter, og server de sidste cherrytomater som tilbehør.

Noter

Tip: Lav med fordel dobbeltportion.

Source

Grøn keto

Vi har opskriften fra bogen: "Grøn keto".

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Keto tarteletter
Opskrift
Forlaget Turbine
Sund madpakke
Artikel
Redaktion