fbpx ✅Æggesalat🥚 | opskrifter | GastroFun.dk

Æggesalat

Keto æggesalat
Sidst ændret:
Tirsdag den 2. juni, 2020 - 11:31
Beskrivelse

Let og enkelt opskrift på æggesalat.

Denne udgave er lavet ud fra et grønt keto princip, hvor tankegangen er at proteinet ikke skal komme fra rødt kød - men fisk, kylling, æg og nødder.

Vi har opskriften fra bogen: "GRØN KETO Maksimal fedtforbrænding", skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell. 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1 spsk Jomfruolivenolie (ekstra)
2 Æg (kogt og finthakket)
25 g Creme Fraiche (38 %)
150 g Cherrytomater (delt i halve)
50 g Blomkål (plukket til små buketter)
  Purløg (eller persille, finthakket)
1⁄2 tsk Karry
1⁄2 tsk Stødt muskat
  salt og peber (lidt)
1 skv Elverbrød
Vejledning

Varm olien op på en mellemstor pande.

Rist kalkunbaconen på panden, ca. 3-5 minutter på hver side.

Bland æg, mayonnaise, cremefraiche, 50 g cherrytomater, blomkål, friske urter og krydderier sammen.

Anret æggesalaten oven på brødet.

Top med friske urter, og server de sidste cherrytomater som tilbehør.

Noter

Tip: Lav med fordel dobbeltportion.

Kilde

Grøn keto

Vi har opskriften fra bogen: "Grøn keto".

Læs også
Keto tarteletter
Opskrift
Forlaget Turbine
Sund madpakke
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier