Æggesalat
Let og enkelt opskrift på æggesalat.
Denne udgave er lavet ud fra et grønt keto princip, hvor tankegangen er at proteinet ikke skal komme fra rødt kød - men fisk, kylling, æg og nødder.
Vi har opskriften fra bogen: "GRØN KETO Maksimal fedtforbrænding", skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell.
Varm olien op på en mellemstor pande.
Rist kalkunbaconen på panden, ca. 3-5 minutter på hver side.
Bland æg, mayonnaise, cremefraiche, 50 g cherrytomater, blomkål, friske urter og krydderier sammen.
Anret æggesalaten oven på brødet.
Top med friske urter, og server de sidste cherrytomater som tilbehør.
Tip: Lav med fordel dobbeltportion.
Vi har opskriften fra bogen: "Grøn keto".



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.