fbpx 🍎 Æbleflæsk med bacon 🥓 | opskrifter | GastroFun.dk

Æbleflæsk med bacon

Æbleflæsk med bacon
Beskrivelse

En dejlig opskrift på æbleflæsk med bacon. Jeg er ikke så vild med flæsk, så jeg erstatter det altid med bacon. Mit udgave er uden løg.

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
2 pk Bacon (Røget)
4 skv Rugbrød (Gerne groft og hjemmebagt)
Vejledning

Brug en stor og tykbundet pande til denne ret.

Tænd blusset på middel varme og steg din bacon sprød. Hvis du ikke har plads til dem alle på panden, så steg dem af to omgange. Det tager cirka 10-15 minutter samlet. 

I mellemtiden skal du vaske dine æbler og skære dem i kvarte. Så er det super hurtigt at fjerne kernehusene.

Når baconen er sprød, tages de af panden og placeres på fedtsugende papir.

Steg æblerne i baconfedtet og lad dem simre indtil de begynder med at koge lidt ud og er møre. 

Hvis æblerne er for syrlige, kan du bruge lidt sukker til at smage dem til med.

Server æblemosen ovenpå et stykke godt rugbrød og læg den sprøde bacon ovenpå.

Æbleflæsk med bacon

Æbleflæsk med bacon

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier