Æble-squash marmelade

En dejlig opskrift på en velsmagende marmelade med æble og squash.
Det er en hurtig og nem opskrift, der kun kræver få ingredienser og kort tid i køkkenet.
Den passer godt til en god brunch eller ved morgenbordet.
Skræl squash og æbler.
Skær æblerne i mindre stykker og kasser stilk og kernehus.
Skær enderne af squashen og skær den i mindre stykker.
Kom æbler, squash og ingefær i en gryde og kog dem møre - det tager cirka 15 minutter-
Brug en stavblender (eller en ske/gaffel) og mos frugterne godt sammen.
Tilsæt sukker og lad det koge i et par minutter under omrøring.
Tilsæt melatin og giv det 1-2 minutter mere.
Skum gryden af for urenheder i toppen..
Skyl dine sylte-/marmeladeglas i atamon og hæld den varme marmelade i det.
Marmeladen er nu færdig, så glasset skal bare lukkes hurtigst muligt.
Marmeladen bliver konserveret af sukkeret, så det kan holde sig i godt stykke tid.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.