ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Remonce

Anette-Anette Søstrøm Asmussen

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

28. april 2018

Opskrift på remonce

Remonce cremen er lavet af smør og sukker, Det kan bruges om fyld i wienerbrød eller ovenpå brunsvigere.


Antal: 1 Portion

Remonce

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Keyword: Dessert, Kage
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 150 gram Smør
  • 150 gram Brun farin

Sådan gør du

  • Kom smør og brun farin i en gryde og smelt det ved svag varme.
    Remonce
    Rør løbende i gryde, massen bliver homogen.
    Når smør og farin er smeltet sammen er remoncen klar til brug.
    Man kan evt. lade remoncen køle lidt af inden den bruges.