fbpx 🍑Sjov bageform🍰 | GastroFun.dk

Sjov bageform

Sjov bageform
Indholdsfortegnelse

Numse med g-streng bageform

Ikke alle kager skal ligne dem, som bedstemor bager! Bevares, det kan godt være at bedstemors kager smager bedre, men nogle begivenheder indbyder bare til lidt ekstra sjov og ballade og lummer stemning.

Og her kan den almindelige lagkage eller gulerodskage altså ikke helt gøre det. Det kan for eksempelvis være, at det er kammeraten, der skal overraskes til sit bachelorparty, eller fødselsdagsfejringen af drengerøven, der behøver et lille frækt tvist.

Og hvad er næsten mere oplagt end en rigtig "velformet" kage? Eller rettere sagt, en kage, der er formet som en nydelig numse med tilhørende g-streng?

Til dét skal du bruge en numseformet bageform. Formen fra bagetid.dk er fremstillet med non-stick belægning, hvorfor den er let at vaske op efter brug. Med formen følger en kraftig papæske med opskrifter og inspiration påtrykt, så du (i modsætning til numsekagen) er godt klædt på til projektet!

En virkelig sjov og anderledes kageform, der nok skal sætte et smil på folks læber, når kagen skal præsenteres og skæres for.


Bageformen kan bl.a. købes her.

Kategori
Sociale medier
Læs også
x