Sieger keramisk strygestål

Underrubrik
7. december - GastroFun.dk julekalender 2018
Sieger keramisk strygestål
Indholdsfortegnelse

7. december - GastroFun.dk julekalender 2018

Vi forkæler jer med masser af inspiration til at gøre jeres dagligdag i køkkenet sjovere og mere spændende.

Derfor har vi fundet 24 fede ting som enhver madnørd vil kunne ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

Hvad er et strygestål og hvilket strygestål skal du generelt vælge? 

Et strygestål er typisk en stålstang der bruges til at holde æggen på kniven skarp. Når man bruger en kniv igennem noget tid, så vil knivvæggen vælte og gøre den sløvere. Et strygestål retter æggen op så din kniv bliver skarp.

Der er tre forskellige slags strygestål: 

Diamant strygestål - de har en en kerne opbygget af rustfri stål coated med diamantpulver. Der er en ru overflade og den sliber på kniven i forhold til et keramisk strygestål. Derfor kan de som regel ikke stå alene.

Keramisk strygestål - det er et keramisk materiale der er presset hårdt sammen. Det er meget velegnet til at rette æggen op på knive, hvis klinge er lavet af et hårdt stål. Det kunne f.eks. være japanske knive.

Almindelig strygestål -  typisk så er de lavet af stål og har en masse riller ned langs stålet. De er bedst egnet til at rette æggen på op knive med relativ blød stål. Det er typisk det der bruges i billige knive.  

 

Sieger Strygestål 

Sieger strygestål

Vi har valgt at fremhæve dette keramisk strygestål fra Sieger.

Det føles godt at have i hånden og passer super godt til gode japanske kokkeknive.

Stålet har en slibende effekt - derfor skal også bruges med omtanke. Hvis det bruges forkert, så skærper det ikke kniven, det ødelægger æggen.

Hvis det bruges som det skal, så forlænger det æggens levetid markant!

Her kan du se hvordan strygestålet skal benyttes:

 

Specifikationer:

  • Skæftet er lavet af plast og er sort.
  • Materialet er keramisk.
  • Længden er 28 cm.

 

Set hos H.W. Larsen her
 


Læs mere om konkurrencen her.

Kategori
Sociale medier