fbpx Konkurrencevinderne af Noma bogen er fundet | GastroFun.dk

Konkurrencevinderne af Noma bogen er fundet

Konkurrencevinderne af Noma bogen er fundet
Indholdsfortegnelse

Konkurrencen er slut og vinderne er fundet - Først og fremmest: Af hjertet tak:

Vi har virkelig hygget os med at læse hver og én af jeres mange dejlige, hyggelige, fantastiske kommentarer i forbindelse med udlodningen af bøgerne.

Det er så skønt at se hvor mange madglade sjæle der faktisk sidder derude. Sjæle, som deler vores store passion om meget mere gastroFUN hjemme i de danske køkkener! Det er jeres og vores passion, der driver os dag ud og dag ind. .

Hver gang I kommenterer, liker eller deler vores opslag, bliver vi så varme og glade, helt ind i hjertet. Vi håber stadig så inderligt, at vi en dag kan leve af det vi gør, nemlig at dele vores, jeres og eksperterneserfaringer, tips og tricks til mere leg og eksperimenteren hjemme i køkkenet. Indtil da fortsætter vi hårdnakket! .

Vi synes at den allermest fair udtrækning vil være at lade det være op til tilfældighederne hvem der skulle vinde, så vi har trukket lod:

👉Vi har fundet de 3 vindere af bogen: "Noma Guide til fermentering"- så de kan komme i gang med at fermentere selv:

👉Vi trak selvfølgelig vores første blandt vores eksisterende brugere på gastrofun.dk og her er Heidi Buchna den heldige vinder af bogen.

👉I vores Instagram lodtrækning er vindere @torbenholm1, der gerne ville lære om at fermentere, så han kunne komme i gang - tillykke, nu får du chancen.

👉I vores lodtrækning på Facebook blev vinderen Iver Windfeldt Byrne, der skrev følgende: "Fordi jeg elsker at prøve nyt inden for madlavningen 👩🏼‍🍳❤️🙏 og jeg har stadig ikke kastet mig over fermateringen pga manglende viden omkring emnet ! 🤞❤️🙏"

Vinderne får direkte besked, så vi kan få Forlaget Gyldendal til at fremsende deres præmie.

Kategori
Sociale medier
Læs også