fbpx Kenwood Elite XL | GastroFun.dk

Kenwood Elite XL

kenwood elite xl røremaskine
Underrubrik
Den sidste køkkenmaskine til at gå i stykker.
Indholdsfortegnelse

Gastro juleønsker - 22. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

Kenwood Elite XL

En Kenwood røremaskine findes på en lang række køkkenborde rundt omkring. Det gør den fordi Kenwood har produceret maskinerne i en evighed og fordi de sjældent går i stykker.

Nogle vil argumentere for at KitchenAids maskiner er bedre, men det er folk der går for meget op i farver og aldrig har prøvet at ælte 5 kg rugbrødsdej i maskinen uden at den bryder sammen.

Okay, det kan godt være at du ikke har brug for at lave 5 kg rugbrød ad gangen, men der er speciel følelses ved at vide at maskinen bare kan klare alt du kaster efter den.

kenwood elite xl med piskeris
Kenwood Elite XL med piskeris monteret.

Kenwood laver også billige maskiner og det er derfor vi har valgt den rigtige til denne artikel, nemlig Elite XL (KVL6100s).

Denne maskine har ingen plastiktandhjul, i stedet er alt lavet i stål og aluminium og designet til at holde de næste mange år.

I forhold til de billigere modeller, får du her også piskeris, k-spade og dejkrog i lavfriktion-materiale og der er selvfølgelig mulighed for at tilslutte de 20 forskellige stykke tilbehør der findes på markedet.

Set hos HWL.dk

Læs mere om konkurrencen her.

Kategori
Sociale medier