fbpx 🍽Eatie | GastroFun.dk

Eatie

Eatie
Indholdsfortegnelse

Eatie er praktisk talt IMDB for restauranter! Du finder nemt de bedste restauranter i nærheden af dig, du ser anmeldelserne, og du kan bookie bord direkte på hjemmesiden eller via app'en. 

Restauranterne er rangeret efter det såkaldte "Eatie Indekset", som kombinerer og analyserer ALLE restaurantanmeldelser fra Facebook, Google, Yelp, TripAdvisor med flere. Hallo, det er jo genialt!

Vi synes selv, det er fedt at prøve nye ting - særligt når det kommer til restauranter og spisesteder. Det ved vi ALT om. Selv bruger vi restaurantbesøg som en slags research og inspiration til nye spændende ting, som vi skal hjem og prøve kræfter med - så vi har noget sjovt og fedt at dele med jer.

Og kender du ikke det her? At du ser noget lækkert på Instagram, som én eller anden influencer har fået sponsoreret til frokost. Mums, tænker du, det skal prøves! Men du skal jo også lige se, hvad andre har sagt om stedet. Så du googler, og vupti er der et væld af anmeldelser fra både Google, TripAdvisor, Yelp og vi skal komme efter dig. Okay, nu er du overbevist, og du er klar til at booke bord. Sæt i gang!

Bliver du ikke LIDT træt af at have gang i så mange forskellige apps, når du bare gerne vil vide, hvor du og vennerne skal spise i aften?

Her på redaktionen er vi jævnt begejstrede for IMDB, og vi går faktisk sjældent i gang med en film eller serie, før vi først har tjekket, hvad andre har sagt om den. Vi skulle nødigt spilde vores tid. Vi vil have det bedste af det bedste i først hug!

Derfor var vi vildt begejstrede, da vi opdagede, at der er kommet et lignende koncept til restauranter: Et slags IMDB for restauranter. Endelig!

Du kan læse mere om Eatie-konceptet på deres hjemmeside her.

Kategori
Sociale medier
Læs også
Hvad er Early Bird?
Artikel
Sponsoreret indhold