fbpx ✅Dry aged poser - dryaging poser, modningsposer | Gastro Fun

Dry-aging poser

Dry-aging poser
Underrubrik
Gastro juleønsker - 11. december
Indholdsfortegnelse

Gastro juleønsker - 11. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

 

Dry-Aging poser

Der er ingen tvivl om at dry-aging er kommet til Danmark og har bidt sig fast. Man kan i dag købe sig fattig i kød som supermarkederne kalder for dry-aged kød. Er man en rigtig GastroNørd, så er den rigtige løsning selvfølgelig at modne kødet selv, så man får det lige som man kunne tænke sig det.

Dryaging poser

Med Dry-aging poserne kan man selv vælge hvilket stykke kød man ønsker at modne og hvor lange man ønsker at modne det. Det hele foregår let i de smarte poser, der lader væske fordampe men ikke lader luften komme ind - det perfekte miljø at modne kød i.  Når man er blevet ekspert i at modne oksekød til perfekte steaks, så kan man gå videre og bruge poserne til at lave det mest fantastiske Salume (lufttørret pålæg). Hvem vil ikke gerne kunne servere hjemmelavet lufttørret skinke, hjemmelavede spegepølser eller hvad med måske en lækker bresaola til ens gæster? Det er i hvert fald noget der imponerer hver gang! 

Løsningen er relativ billig, de koster ca. 20 kr./pose. Så selvfølgelig bruger man ikke de allerbilligste udskæringer her, men hvis du snakker med din slagter om at få noget meget nyslagtet kød, der ikke er modnet, så har du muligheden for at spare en del på den udskæring – da de slipper for at have kød hængende og modne i 3-5 uger.

Se denne video fra Sous Vide Everything med dry aging poser i aktion:

Poserne er set hos Meatlovers Delight.

Læs mere om konkurrencen her.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?



Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:


Sociale medier
Læs også
Modningsskab guide
Artikel
Redaktion