fbpx 🍫Callebaut lys chokolade knapper - 33,6 % kakao, 1 kg. | GastroFun.dk

Callebaut lys chokolade knapper - 33,6 % kakao, 1 kg.

Callebaut lys chokolade knapper
Indholdsfortegnelse

Chokolade er nok én af de absolut mest populære ingredienser, når det kommer til kage og konfekt.

Chokolade er dog ikke bare chokolade. Der er kæmpe forskel på, om du køber en billig bagechokolade i supermarkedet, eller om du køber noget, der virkelig er "kræs".

Når vi snakker rigtig god chokolade, så er det svært ikke at tænke på Belgien. I Belgien er chokoladehåndværket nemlig noget, man virkelig værner om.

Her er Callebaut særligt kendt for at kreere noget at det allerbedste chokolade, når det kommer til bagning og konfekt. Derfor er det også benyttet af en lang række professionelle konditorer, bagere og kokke verden over.

Det, der gør Callebauts chokolade så velegnet til bagning og konfekt, er, at chokoladen er særligt egnet til smeltning og temperering. Og fordi det er chokoladeknapper, behøver du ikke hakke dem inden brug, ligesom størrelsen på knapperne er helt perfekt til kager og bagværk, der skal have lækre chokoladestykker i dejen.

 

Hvid, lys eller mørk chokolade?

Både hvid, lys og mørk (og lyserød!) er allesammen fantastiske på hver deres måde og i forskellige sammenhænge. Mælkechokolade er den type, rigtig mange af os foretrækker at bruge. Den er nemlig sød og rund og smager stadig dejligt af chokolade, og så fornærmer den ikke rigtig nogen.

Callebaut har flere forskellige slags lys chokolade, og chokoladen på 33,6% er en god, mild én af slagsen, der passer til langt det meste bagværk.

Og med en pakke på 1 kilo behøver du i hvert fald ikke frygte at løbe tør for chokolade foreløbigt!


Køb bl.a. chokoladen hos Bagetid.dk. 

Chokolade

Kategori
Sociale medier
Læs også
Callebaut hvid chokolade knapper
Artikel
Sponsoreret indhold
Alt om chokolade
Artikel
Redaktion