Batavia Maxxfire grillstarter

Batavia Maxxfire grillstarter
Indholdsfortegnelse

Batavia Maxxfire grillstarter 8V

En grillstarter, der ikke laver flammer, bruger gas eller kræver nogen form for kemikalier? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok!

Er du familiens selvproklamerede grillmaster, og vil du helst beholde denne titel, så dur det selvfølgelig ikke at lade de sultende gæster ved havebordet vente alt for længe på kødet. Ofte er det kullene, der kræver mest tålmodighed, så hvad nu hvis du kunne gøre optændingstiden kortere? Og måske endda bedst af alt: Slippe for al den irriterende og giftige røg imens?

Maxxfire er en elektrisk, håndholdt grillstarter, der gør, at I hurtigere kommer i gang med grillhyggen - og helt uden at fylde terrassen med røg. Du holder den ganske enkelt bare ind mod kullene i grillen og trykker på knappen.

Grillstarter

Det er grillstarterens integrerede varmeelement sammen med den indbyggede blæser, der øger iltniveauet, der sætter fut i processen. Og igen, helt uden flammer. Det går hurtigt, det er nemt, og næsten vigtigst af alt: Det er helt sikkert.

Se den i aktion her!


Grillstarteren er som sagt elektrisk og kræver hverken ild, gas, tændvæske, kemikalier eller tændingsblokke. Så tænker du måske: "Elektrisk - så bruger den vel ledning?" Nix. Maxxfire er genopladelig og derfor helt ledningsfri,. Det kraftige batteri kan klare op til 5 optændinger på en opladning, og der følger selvfølgelig både oplader og et 2.0 Ah Li-ion batteri med i pakken.

Et lille vidunder, ikke? Læs mere om Batavia Maxxfire her.

Grillstarter

 

Kategori
Sociale medier