Airbrush kit

Airbrush kit
Indholdsfortegnelse

PME Airbrush kompressor sæt

Hvis du har en lille konditordrøm i dig, eller bare er af den rigtig kreative madlavningsklasse, så har du muligvis overvejet, hvad en airbrush kan gøre for dig i dit køkken. I så fald er du kommet til det rette sted, for herunder skal vi se lidt nærmere på, hvad sådan en fætter i grunden kan bruges til, og hvorfor det er et rigtig fedt redskab at have i sit arsenal.

Måske du har set deltagerne i diverse populære bage- og madlavningsprogrammer (ingen nævnt, ingen glemt!) bruge en airbrush i ny og næ. Det er ofte kager og desserter, der får en tur med airbrushen, inden det endelige resultat vises frem for dommerne. Og det er et smart træk af deltagerne, for med en airbrush præsenterer værket sig pludselig på en særdeles smuk og dekorativ måde.

Et airbrush kit er perfekt for både begyndere og øvede, da det er meget nemt at arbejde med. Med et airbrush kit er det muligt både at farvelægge større overflader og lave mere præcise, sirlige mønstre.

PME Airbrush Compressor kit er et supergodt startsæt til eksempelvis at lave helt fantastiske kager med smukke dekorationer og detaljer. Airbrushen virker således, at den trækker luft fra kompressorenheden igennem en slange og derefter ud igennem airbrushen via en lille nål. Nålen sidder inde i airbrushen i enden af håndstykket.

Når du så trækker håndtaget tilbage, vil du kunne sprede små fine farvepartikler af sted, som vil skabe et smukt resultat på din kages overflade.     


Airbrush sættet kan bl.a. købes hos Bagetid.dk.


Se airbrushen i aktion her:

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier