fbpx Molekylær Gastronomi | GastroFun.dk

Molekylær Gastronomi

Her har vi en masse opskrifter og artikler omhandlende molekylær gastronomi. Det er bl.a. indenfor områderne direkte sfærifikation, indirekte sfærifikation, frugtperler/falske kaviar og hvad kemi kan gøre i ens måltider.

Skumbad
Opskrift
Muusmann Forlag
Kartoffelsalat med chips
Opskrift
Muusmann Forlag
Dessert: Boeuf bearnaise
Opskrift
Muusmann Forlag
Triple chokoladekage
Opskrift
Muusmann Forlag
Svampe dashi
Opskrift
Redaktion
Espressoperler
Opskrift
Per Asmussen
Kaffekaviar
Opskrift
Per Asmussen
Godt nytårsmad
Artikel
Redaktion
Xanthan gum i franskbrød
Artikel
Per Asmussen
Dessert mini burgere (c)neurogastronomi.ciom
Opskrift
rasmusbredahl
Saftige boller
Opskrift
Anette
Æbleflæsk
Opskrift
Thomas
Lynstegt tun med espuma (c)molekymi.dk
Opskrift
Redaktion