fbpx Molekylær Gastronomi | GastroFun.dk

Molekylær Gastronomi

Her har vi en masse opskrifter og artikler omhandlende molekylær gastronomi. Det er bl.a. indenfor områderne direkte sfærifikation, indirekte sfærifikation, frugtperler/falske kaviar og hvad kemi kan gøre i ens måltider.

Molekylær stegt sild i eddike (c)molekymi.dk
Opskrift
Redaktion
Pistaciekage på sifon
Opskrift
Redaktion
Chokoladejord med hyldeblomstyoghurt
Opskrift
Redaktion
Aktivt kul pulver
Artikel
Sponsoreret indhold
FoamKit Pro
Artikel
Redaktion
Liquid smoke
Artikel
Sponsoreret indhold
Molekylære artiskokker (c)molekymi.dk
Opskrift
Redaktion
Avocado i tempuradej
Opskrift
Redaktion
Digital måleske
Artikel
Sponsoreret indhold
Bladguld
Artikel
Sponsoreret indhold
Gin & Tonic sfære
Opskrift
Redaktion
Skumbad
Opskrift
Muusmann Forlag
Kartoffelsalat med chips
Opskrift
Muusmann Forlag
Dessert: Boeuf bearnaise
Opskrift
Muusmann Forlag
Triple chokoladekage
Opskrift
Muusmann Forlag
Svampe dashi
Opskrift
Redaktion
Espressoperler
Opskrift
Per Asmussen
Kaffekaviar
Opskrift
Per Asmussen