fbpx Svinekotelet | GastroFun.dk

Svinekotelet

Vi har samlet vores oversigt over alle vores opskrifter med svinekoteletter her.

Svinekoteletter udskæres af kamstegen, som man ellers bruger til flæskesteg. De skæres uden at få huden (sværene) med, så der er en kotelet og en fedtkant.

Det er også muligt at få en svinekotelet hvor benet stadig er på. De kaldes typisk for herregårdskotelet eller svinekotelet med skaft.

Nakkekoteletter sous vide
Opskrift
Per Asmussen
Koteletter i fad (foto: Chris Tonnesen)
Opskrift
Muusmann Forlag
Koteletter med ponzu-sauce
Opskrift
rasmusbredahl
Koteletter i stegeso
Opskrift
AndersC
Biksemad
Opskrift
Katrine
Koteletter sous vide
Opskrift
Per Asmussen
Dryaged svinekoteletter
Opskrift
Per Asmussen
Panerede koteletter
Opskrift
Anette
Koteletter i fad
Opskrift
Food N' Fun
Iberico French Rack
Artikel
Per Asmussen
Herregårdskotelet i sous vide
Opskrift
Benjamin