fbpx Oksemørbrad | GastroFun.dk

Oksemørbrad

Mørbraden er en lille, mør muskel. Den sidder på indersiden af tyndstegen og på modsatte side af fileten. Den bliver ikke brugt så meget som de store muskler på oksens ryg og ben, så denne udskæring er den suverænt møreste.

Man skal være forsigtig, når man tilbereder mørbrad, fordi kødet næsten ikke indeholder noget bindevæv og fedt.

På trods af dette har man stadig frihed til at vælge, hvordan man vil nyde kødet.

Man kan enten vælge at tilberede kødet som en hel steg, som bøffer eller som Chateaubriand.

Et godt tip er at undgå at give kødet hviletid, fordi det ikke er nødvendigt med mørbrad.

Beef Wellington
Opskrift
Jacob Jørgsholm
Traditionel Beef Wellington
Opskrift
Gour_mad
Sous vide oksemørbrad
Opskrift
Redaktion
Helstegt oksemørbrad
Opskrift
Anne Mette Autzen
Sous vide beef wellington
Opskrift
Per Asmussen
Peberbøf
Opskrift
Muusmann Forlag
Oksemørbrad i ovn
Opskrift
Anne Mette Autzen
Beef Wellington
Opskrift
Mette
Beef Wellington Sous Vide
Opskrift
Per Asmussen
Surf 'n Turf - oksemørbrad og jomfruhummer
Opskrift
Anny Fogsgaard Søstrøm
Oksemørbradbøffer
Opskrift
Anne Mette Autzen
Tatar
Opskrift
Benjamin
Vikingegryde Deluxe
Opskrift
Per Asmussen
Sous Vide Dry Aged Oksemørbrad
Opskrift
Per Asmussen
Beef Wellington
Billede