ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Wagyu Rib Fingers Sous Vide

Sebastian Jespersen

Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide

20. oktober 2020
Ribfingers - Det er første gang jeg har prøvet Ribfingers, og så endda Wagyu...smagen var vandvittig god...mindblowing god!

Opskrift på wagyu rib fingers sous vide

WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.

Ribfingers – Det er første gang jeg har prøvet Ribfingers, og så endda Wagyu…smagen var vandvittig god…mindblowing god!

Dog kunne de godt have tålt noget længere tid. Jeg gav dem 9 timer men 24-48 timer havde de ikke taget skade af. De var ikke seje men heller ikke super møre, men smagen var decideret sindssygt…næste gang får de 24 timer og så tager jeg det derfra.

Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Rib Fingers Sous Vide


2

Wagyu Rib Fingers Sous Vide

Ribfingers - Det er første gang jeg har prøvet Ribfingers, og så endda Wagyu...smagen var vandvittig god...mindblowing god!
Forfatter: Sebastian Jespersen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 18 timer

Grej

Ingredienser

  • 4 stk. Rib Fingers Wagyu
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
  • Krydder kødet med salt og peber.
  • Vakuumpak kødet.
  • Tilbered kødet i 9 timer.
  • Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.
  • Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.
  • Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.
  • Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.
  • Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):
  • Gasbrænder
    Fuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Grill
    Igen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Støbejernspande
    Steg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.
  • Server straks.