fbpx Vildsvinefrikadeller 👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Vildsvinefrikadeller

Vildsvinefrikadeller
Beskrivelse

Hos os er vildsvinefrikadeller et af ürets højdepunkter, og vi ser frem til, at kødet, som regel i efterüret, lander i supermarkedernes køledisk.

Vi rører farsen med feta og chili, og kombinationen er magisk. 

Server frikadellerne med dit foretrukne tilbehør eller brug dem som en del af en buffetservering.

Udbytte
4 Personer
Foreberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
500 g Hakket svinekød (vildsvin)
1 tsk Salt
1 Løg (revet)
50 g Feta (smuldret)
1⁄2 Chili (rød)
  Peber
  Smør (til stegning)
Vejledning

Kom hakket kød i en skül og tilsÌt salt.

Rør kødet sejt med saltet - brug en røremaskine eller elpiskerens dejkroge.

Lad kødet hvile i 10 minutter.

FlĂŚk chilien og fjern evt. kernerne. Det er kernerne, der bidrager med mest af den stĂŚrke smag, sĂĽ fjern alle eller en del af disse, hvis du ikke er vild med meget stĂŚrk mad.

TilsÌt hakket chili, feta, Ìg, løg og peber. 

Rør farsen godt sammen med de øvrige ingredienser, den skal vÌre sej og luftig.

Lad farsen trĂŚkke i cirka 30 minutter (den skal have stuetemperatur, nĂĽr du steger frikadellerne).

Opvarm en pande og steg frikadellerne i rigeligt smør. Lad dem danne en god stegeskorpe, inden de vendes.

Server frikadellerne med en tomatsovs, grøntsager samt kartofler eller ris som tilbehør.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.

SvĂŚrhedsgrad
Sociale medier