fbpx 🌍Verdens Nemmeste Bearnaise ✅Opskriften Der Ikke Kan Fejles 😉 ....Sådan gør du 👍 | opskrift på GastroFun.dk

Verdens Nemmeste Bearnaise

Verdens Nemmeste Bearnaise
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:54
Beskrivelse

5 minutter og en stavblender er alt der skal til for at lave en lækker Sauce Bearnaise.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
250 g Smør (200 gram hvis det er klaret.)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Start med at smelte smørret til 60 grader.

Tag en høj og smal skål/kande (de er typisk med når du køber en stavblender) og hæld essensen og æggeblommerne der i.

Pisk det med en stavblender og sørg for at den er helt nede i bunden når du starter.

Når massen er luftig, tilsættes smørret en smule ad gangen under piskning. Sørg for at du ikke får bundfaldet (det hvide) med fra smørret.

Bliv ved indtil du har den rette konsistens og tilsæt derefter estragon og smag til med salt.

Hæld det over i en skål og server straks.

 

Source

Følg min kanal på Youtube her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier